Forside Have & sundhed Havde mistede håbet  uden de her HPS Lampe

Havde mistede håbet  uden de her HPS Lampe

Jeg har altid brugt LED lamper i mit grow. Men eftersom jeg ikke har følt at jeg kunne opnå det maksimale potentiale ud af mine LED lamper. Så valgte jeg derfor og bestille en HPS lampe fra en growshop i Århus, som i mit tilfælde lå tæt på mig. Nogle dage efter kom min ordre endelig frem til mig, jeg havde glædet mig som et lille barn.

Havde mistede håbet  uden de her HPS Lampe

Processen i at hænge den op og alle de praktiske ting var supernemt og brugervenligt. Efter nogle uger at jeg havde haft min HPS lampe oppe og køre, kunne jeg ikke være mere glad, fordi mine planter så meget bedre ud. Kunne fornemme denne her høst ville være langt bedre, end alle mine andre hvor jeg havde haft brugt LED lamper. Jeg følte endelige jeg fik opnået det maksimale potentiale ud af mine planter. End jeg gjorde med mine LED lamper, de blev aldrig lige så flotte som da jeg skiftede over til at bruge HPS lamper.

Mine problemer med LED lamperne var at jeg aldrig fik de store flotte topskud på min plante. Inklusiv blev mine planter typisk rigtig ranglet og jeg ikke kunne få en særlig god høst ud af mine planter. Men WOOOW!, i at jeg skiftede til HPS lamper kunne jeg ikke være mere glad. Fordi planterne så flotte ud. Høje og buskede samt at deres skud er rigtig flotte og store med mange krystaller på dem og de kan vi godt lide jo.

Det kan jo også være at du har brug for en ny vape smag – læs med her!

En af de lamper man har brug for

Efter jeg havde brugt mine HPS lamper i godt omkring et halvt år, fik jeg en fantastisk beslutning i at udvide mit grow. Større telt, flere lamper og selvfølgelige større høst. Eftersom jeg havde købt mine lamper i en growshop i Århus tænkte jeg hvorfor ikke bestille hos dem igen. Jeg skrabede nogle skillinger sammen og slut på måneden valgte jeg og gå all in, jeg bestilte fem HPS lamper og et kæmpe telt.

Puha dagene op til min ordre ville komme hjem, var jeg så spændt. Men så da det kom hjem var jeg så glad, det tog lidt tid at sætte det hele op. Men det lykkedes mig efter noget tid og rådgivning over telefonen. Jeg tror ikke i ville kunne forestille jer hvor flotte mine planter så ud efter en måned under mit nye set up. Alt gik bare så godt.

Hvis jeg skulle prøve og sætte tal på i hvor meget mere jeg fik ud af mine høst ville jeg skyde på en god 60% mere. Og derfor er jeg så glad for at jeg skiftede fra LED til HPS lamper. 

Seneste nyt

En god pullover dame trøje til dig

Det her med en god pullover dame trøje i dag, det er noget som du skal være en stor del af derude og det...

Ik’ lyt til alt du høre lyt til Biobizz Calmag

En kedelig søndag eftermiddag vidste jeg ikke hvad jeg skulle lave. Så det bedste jeg lige kunne finde på at foretage mig, var at...

En boogietrailer kan bare det hele

De her smarte og moderne boogietrailer, det er klart en af de største ting som jeg kan anbefale til jer alle der læser med...

Havde mistede håbet  uden de her HPS Lampe

Jeg har altid brugt LED lamper i mit grow. Men eftersom jeg ikke har følt at jeg kunne opnå det maksimale potentiale ud af...

Related News

En god pullover dame trøje til dig

Det her med en god pullover dame trøje i dag, det er noget som du skal være en stor del af derude og det...

Ik’ lyt til alt du høre lyt til Biobizz Calmag

En kedelig søndag eftermiddag vidste jeg ikke hvad jeg skulle lave. Så det bedste jeg lige kunne finde på at foretage mig, var at...

En boogietrailer kan bare det hele

De her smarte og moderne boogietrailer, det er klart en af de største ting som jeg kan anbefale til jer alle der læser med...

Havde mistede håbet  uden de her HPS Lampe

Jeg har altid brugt LED lamper i mit grow. Men eftersom jeg ikke har følt at jeg kunne opnå det maksimale potentiale ud af...

Don Cristo væsken en væsken over alle

Der er utrolig mange der i dag kan bruge det her med en Don Cristo væske smag til noget, og det er jeg mere...