Forside Have & sundhed Ik’ lyt til alt du høre lyt til Biobizz Calmag

Ik’ lyt til alt du høre lyt til Biobizz Calmag

En kedelig søndag eftermiddag vidste jeg ikke hvad jeg skulle lave. Så det bedste jeg lige kunne finde på at foretage mig, var at tjekke til mine planter. Jeg tog så hen til mit hemmelig rum i huset hvor jeg gemte alt mit grow-halløj. Jeg lagde mærk til at mine planter ikke var blevet særlig store. Generelt så de bare ikke særlig sunde ud. Så jeg undrede mig lidt over hvorfor de så sådan ud.

De plejede aldrig og se sådan ud. De plejer at se helt dejlig, sunde og friske ud. Så det kunne jeg ikke lige forstå. Men ved du hvad jeg hoppede på sagen og prøvede at finde ud af hvad fanden der var gået galt her.

Ik’ lyt til alt du høre lyt til Biobizz Calmag


Så jeg tog brillerne på, lavede en kop kaffe og en god joint, så var jeg klar til at fucking undersøge det her fucking lorteproblem. Men først skulle jeg lige finde computeren frem før jeg lige kunne undersøge helt til bunds. Jeg kigger på så alle mulige forskellige personers YouTube videos og diverse mærkelige blogs. Lige pludselig endte jeg på reddit og det er underligt fordi folk plejer bare og være fuld af lort derinde.

Folk er der gror er lidt underlige, fordi de tror bare de ved alt, om alt der handler om dyrkning af cannabis og det bare virkelig ikke sandt. For hold da kæft jeg har mødt mange arrogante rocker typer der bare er fuld af lort. Så et godt tip til jer derude aldrig hør hvad de siger prøv selv. Og finde ud af det eller snak med en professionel. Jeg gav lidt op på min søgen efter svar da jeg følte alle bare snakkede lort og ikke vidste en skid. Og det er faktisk ret svært og prøve og finde svar på nettet, da alle siger noget helt forskelligt.

En god dealSå gjorde nok det jeg skulle havde gjort med det samme. var bare og tage ned til en growshop som der rent faktisk bare godt kunne svare på en dumme spørgsmål. og de er det mindste ikke fuld af lort ligesom alle de andre på nettet. Jeg kom så derned og de forklarer mig så at det kunne være at mine planter havde en mangel på Calcium og Magnesium, de lød som om at de havde ret, så jeg lyttede på hvad de sagde og uden at tøve gik jeg hen til Biobizz hylden og fandt det bedste og det er Biobizz calmag.

 

Seneste nyt

En god pullover dame trøje til dig

Det her med en god pullover dame trøje i dag, det er noget som du skal være en stor del af derude og det...

Ik’ lyt til alt du høre lyt til Biobizz Calmag

En kedelig søndag eftermiddag vidste jeg ikke hvad jeg skulle lave. Så det bedste jeg lige kunne finde på at foretage mig, var at...

En boogietrailer kan bare det hele

De her smarte og moderne boogietrailer, det er klart en af de største ting som jeg kan anbefale til jer alle der læser med...

Havde mistede håbet  uden de her HPS Lampe

Jeg har altid brugt LED lamper i mit grow. Men eftersom jeg ikke har følt at jeg kunne opnå det maksimale potentiale ud af...

Related News

En god pullover dame trøje til dig

Det her med en god pullover dame trøje i dag, det er noget som du skal være en stor del af derude og det...

Ik’ lyt til alt du høre lyt til Biobizz Calmag

En kedelig søndag eftermiddag vidste jeg ikke hvad jeg skulle lave. Så det bedste jeg lige kunne finde på at foretage mig, var at...

En boogietrailer kan bare det hele

De her smarte og moderne boogietrailer, det er klart en af de største ting som jeg kan anbefale til jer alle der læser med...

Havde mistede håbet  uden de her HPS Lampe

Jeg har altid brugt LED lamper i mit grow. Men eftersom jeg ikke har følt at jeg kunne opnå det maksimale potentiale ud af...

Don Cristo væsken en væsken over alle

Der er utrolig mange der i dag kan bruge det her med en Don Cristo væske smag til noget, og det er jeg mere...